Coneix a l’equip Mistral

Som un equip especialitzat en el foment d’estratègies d’aprenentatge d’habilitats socials i laborals per a persones amb el risc d’exclusió social.

Laura
Educadora social i docent

Educadora Social en la Vivienda Tutelada “Lluerna”. Compta amb més de 8 anys d’experiència amb persones amb diversitat funcional, amb NNA (xiquets/as i adolescents) i famílies, tant en el sector públic com en el privat. Les seues intervencions han estat centrades en el foment del desenvolupament psicosocial, laboral i educatiu, així com en el sistema de protecció de NNA i el desenvolupament d’habilitats parentals.

Dona apassionada de l’organització que no pot estar quieta. Sempre està submergida en algun llibre i amb alguna sèrie en ment. Amant de la naturalesa i els animals, li encanta riure, viatjar, passar temps amb la família i quedar amb les bones amistats. Està començant a descobrir els beneficis de l’esport per a la salut.

Bea
Educadora social

Educadora social en Vivienda Tutelada “Lluerna”. Compta amb 4 anys d’experiència en l’àmbit de diversitat funcional desenvolupant atenció terapèutica i intervenció socioeducativa. Així mateix, compta amb 3 anys d’experiència com a tècnica de projectes socials. Va cursar el Màster de Neurociència Cognitiva i Necessitats específiques de suport educatiu en la Universitat de València.

Viatgera incansable. Inquieta per naturalesa, amb interessos que van des d’aprendre idiomes a la percussió brasilera.

Paula
Treballadora social y dinamitzadora comunitària

Treballadora social en Vivenda Tutelada “Lluerna”. Compta amb 3 anys d’experiència desenvolupant funcions d’orientació i derivació a recursos socials existents. En 2013 va iniciar la seua marxa en l’àmbit de la diversitat funcional duent a terme activitats de suport, oci i temps lliure per a persones adultes i menors d’edat amb diversitat funcional.

Incansable de descobrir nous racons, apassionada de la muntanya, la percussió i de conéixer a la gent dels llocs als quals viatja. Comparteix vida amb Sucre i Frida desmuntant el mite d’enemistat entre gossos i gats. La seua frase? El millor està per riure!