Gestió viviendes tutelades

Mistral Acció Social, Coop. V. som una cooperativa de treball associat sense ànim de lucre registrada amb núm. V-3168 en el registre de cooperatives i amb núm. 10095 en el Registre General de Titulars d’Activitats, de Serveis i Centres de serveis socials (Generalitat Valenciana).

Coneix el projecte Mistral

Una vivenda tutelada que permet el desenvolupament d’habilitats bàsiques i instrumentals de la vida diària, la inclusió social i el foment dels processos de presa de decisions i d’autoorganització dels seus i seues habitants.

sale-de(1)

Missió

Prestar serveis de caràcter social que contribuïsquen a la inclusió social i millora de la qualitat i condicions de vida de les persones, especialment de persones amb diversitat funcional.

crecimiento

Visió

A través del desenvolupament de projectes innovadors, volem ser una entitat referent per a les persones i institucions en matèria d’inclusió social, educació, autonomia personal i vida independent, prestant serveis de qualitat.

amor

Valors

Les nostres intervencions es duran a terme sobre la base de criteris de justícia social, defensa dels drets humans, valors laics, perspectiva de gènere i compromís social.

Vivenda Tutelada Lluerna

“Lluerna” és la nostra vivenda tutelada supervisada de 5 places en la qual fomentem la vida independent, autonomia i inclusió social de persones amb diversitat funcional a través d’una intervenció de caràcter integral orientada a una millora de la qualitat de vida. Registrada amb núm. 11023 en el registre General de Centres de serveis socials (Generalitat Valenciana). Autoritzada per Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.