AVÍS LEGAL

El responsable d’esta pàgina web és: MISTRAL ACCIÓ SOCIAL, COOP. V. Cooperativa registrada amb núm. 3168 en el Registre de Cooperatives de la Comunitat Valenciana, amb C.I.F. F40659336 i domicili social en C/ Dr. Ramón y Cajal, 7, pta. 7, pis 3r,46910, Benetússer (VALÈNCIA).

També pots contactar amb nosaltres a través de la següent direcció d’e-mail: contacto@mistralacciosocial.es

Propietat Intel·lectual i Industrial
El disseny d’este lloc web i els seus codis font, així com els logos, marques i altres signes distintius que apareixen en el mateix pertanyen a MISTRAL ACCIÓ SOCIAL, COOP. V i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Responsabilitat dels continguts
MISTRAL ACCIÓ SOCIAL, COOP. V no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels quals puga accedir-se a esta web. MISTRAL ACCIÓ SOCIAL, COOP. V tampoc respon per la legalitat d’altres llocs web de tercers, que pogueren estar vinculats o enllaçats des d’esta web.
MISTRAL ACCIÓ SOCIAL, COOP. V es reserva el dret a fer canvis en el lloc web sense previ avís, a fi de mantindre actualitzada la seua informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.
MISTRAL ACCIÓ SOCIAL, COOP. V no serà responsable de l’ús que tercers facen de la informació publicada en el portal, ni tampoc dels danys patits o pèrdues econòmiques que, de manera directa o indirecta, produïsquen o puguen produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades, provocats per l’ús d’aquesta informació.

Reproducció de continguts
Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts publicats en esta web sense l’autorització prèvia i per escrit de MISTRAL ACCIÓ SOCIAL, COOP. V.
Tota la informació relativa a privacitat, la tens en la nostra Política de Privacitat.